Фотоапарати за победителите в конкурса „Търговище днЕС”

фотоапарат

Остават броени дни за изпращане на фоторазказите за конкурса

Дигитални фотоапарати ще спечелят победителите в конкурса за фоторазказ „Търговище днЕС“, който Общината обяви през януари, а срокът за кандидатстване изтича на 10 април. Идеята е да се покажат различни аспекти на местните традиции, бит, култура, начин на живот, спорт и развлечения, училищна и улична среда, в контекста на европейските ценности и символи.

Определени са две възрастови групи - за ученици от пети до осми клас и за по-големите девети-дванайсти.

Желаещите да участват трябва да изпратят до 10 авторски снимки, подредени във фоторазказ, на и-мейл: [email protected] или да ги подадат лично в Центъра за административно обслужване на Общината, записани на CD/DVD и запечатани в плик с надпис: „За участие в конкурса за фоторазказ „Търговище днЕС“.

Призьорите ще получат фотоапарати. Техните подгласници ще си тръгнат с дигитални фоторамки, а за трето мястото са предвидени карти памет. Всички отличени ще получат и книга за фотографията.

Община Търговище обяви конкурса във връзка с председателството на България на Съвета на Европейския съюз. Условията за участие са публикувани на сайта на местната администрация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони