Френският формат Traveler On Stage идва за втори път в Пловдив

 Второто издание на международния форум за хора със страст към пътешествията Traveler On Stagе (TOS) в Пловдив ще се проведе на 19 ноември от 19 часа в клуб "Vintage House" в града под пететата.

Traveler On Stage

Traveler On Stage е независимо събитие без политическа, комерсиална или религиозна цел, което се стреми да популяризира всякакъв тип пътувания, без значение колко далечни са те, колко дълго са продължили и как са организирани. Интересното във форума е това, че по подобие на японския формат PechaKucha презентаторите имат точно 6 минути или 18 слайда по 20 секунди всеки, за да разкажат своите вълнуващи истории и да ни заразят с вируса на пътешественика.

TOS се заражда в Тулуза през 2014г. и се провежда само във френски градове до месец юни 2016 г., когато за първи път напуска пределите на Франция, за да направи своята международна премиера в Пловдив. За да подаде ръка на прохождането на формата в България, у нас пристига Симон Вашер, един от основателите. В негова чест първото събитие се провежда на английски език. Второто издание на TOS ще се проведе изцяло на български език. "Очакват ви 10 необикновени приключения на 10 обикновени пътешественици. Краткият, но изключително вълнуващ формат на събитието със сигурност ще ви откъсне от ежедневието, ще ви гарантира прекрасни емоции и ще ви разходи по различните краища на света само за една съботна вечер", твърдят организаторите и припомнят мисълта на Марк Твен: "Пътуването е фатално за предразсъдъците, фанатизма и тесногръдието".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони