Фюри залага 100 000 паунда на Кличко

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри иска да изкара пари от боя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко тази вечер. Циганския крал се е свързал с букмейкър и е поискал да му предоставят специални коефициенти за победа с нокаут на украинеца на „Уембли“. Претенциите на Фюри били подплатени със залог от 100 000 паунда, които ще му донесат няколко пъти по толкова, ако познае крайния изход.

Известният букмейкър „Уилям Хил“, който е сред спонсорите на мача, очаква залозите за боя да стигнат 100 милиона паунда.

„Това ще е най-големият мач в историята по отношение на залози“, заяви говорителят на компанията Тони Кени.

Джошуа може и да не се доверява на прогнозите на Фюри, но със сигурност ще вземе под внимание съветите на смятания за най-добър треньор в света Фреди Роуч. Американецът, който преди повече от 10 години водеше подготовката на Кличко, смята, че украинецът ще търси задължителен нокаут.

„Възрастта му е проблем, трудно ще е да изкара дълъг мач - смята специалистът. - Затова бих посъветвал Джошуа да не влиза в размяна на удари в първите рундове. Кличко удря по-добре от него и има силата да го нокаутира. Той е боксьорът, който тренира най-здраво от всички.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт