Хазал Кая официално обяви бременността си

Появилата се в медиите новини, че актрисата Хазал Кай е бременна, я постави в интересна ситуация. Попитана от репортери, как се чувства в очакване на първото си бебе, тя отговори, че това е тяхната измислица, с което изуми всички. Тези дни обаче Хазал публикува пост в Instagram, където официално обяви бременността си и казва, че е била погрешно разбрана от журналистите. "Щастлива съм да обявя: да, бременна съм! Бебето ми е точно на 12 седмици. Както знаете, първите два месеца са много рисковани, затова не искахме да споделяме с никого тази новина. Поредният преглед показа, че всичко върви добре. Отговорът ми по темата, изречен от вълнение, не е бил разбран правилно. Благодаря ви много", написа Хазал Кая.

Както е известно на 6 февруари 2019 г. актрисата се омъжи за Али Атай, с когото се залюбват преди пет години.

По повод бременността си, актрисата споделила, че няма да наема детегледачка, докато детето й не направи една годинка. Кая, която отдавна реши да не участва в други проекти след сериала „Нашата история", е започнала да посещава курсове за майки и усилено тренира смяна на памперси върху кукли и къпане. Купува играчки и дрехи за нероденото си дете.

В момента актрисата, заедно със съпруга си, се наслаждават на почивка по топли места край морето.

Междувременно Хазал направи голяма изповед в програмата,наречена "Кратки срещи с много известни личности" в YouTube.Тя сподели, че е пушила, но е спряла и то преди да разбере, че е бременна. „Прекъснах пушенето преди една година“, заяви тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали