Хазал Кая пази бебето си от уроки

Заради диабет, бременността й се следеше изкъсо

Хазал Кая, съпругът й Али Aтай и техният двумесечен син Фикрет Али, който се роди през ноември миналата година, бяха засечени от папараци в ресторант в квартал Нишанташъ. Актрисата заяви пред репортери: “Надявам се, че не сниматe сина ми, ние се страхуваме от лоши очи” и отговори на въпроса, защо така чувствително е напълняла по време на бременността си. “Не се интересувах от проблема, колко дебелея, исках бебето ми да е здраво!”, каза Хазал, опитвайки се заедно с мъжа си, да прикрият сина си от обективите на папараците.

Младата майка реши да подари повечето от получените като подаръци за сина є играчки и дрехи на Фонда за грижа за деца в неравностойно положение. След най-важния ден в живота си, раждането на бебето, актрисата сподели това си намерение в социалните мрежи.

Сега пред репортерите Хазал каза: “По време на бременността ми непрекъсната ме питаха: “Планирано ли е ще е раждането ми?”. Оказва се, че това е Божа работа, защото бебето ми се роди на 37-ата седмица - на 18 ноември.” На същия ден се навършваха 10 години, откакто бях завършила Италианския лицей и определено исках да почета с присъствието си това събитие. Синът ми обаче ми направи изненада. През нощта, започнах да имам болки, но си помислих, че ще мога да издържа. Но Фикрет е бил на друго мнение и по обяд вече бяхме заедно. Така синът се появи в живота ми. Моята любов е толкова голяма, че не мога да я опиша. Всички клишета, които казват за раждането и за децата, са верни.”

Понеже Хазал Кая страда от диабет от много години насам, бременността є се следеше изкъсо от доктори. Лекарите помогнаха на актрисата да поддържа кръвната си захар в разумни граници, за да не се стигне до малформации на плода или до спонтанен аборт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали