Хайди Клум заряза диетите

46-годишната Хайди Клум и съпругът й - 29-годишният Том Каулиц.

Харесва се такава, каквато е

Разбира се и със сегашния, и с бившия си съпруг

46-годишната Хайди Клум стана лице на майския брой на списание “Red” - звездата направи фотосесия и даде интервю, в което говори за връзката с бившия си съпруг - поп певеца Сийл, както и с настоящия си - музиканта Том Каулиц. “Когато с Том затворим вратата и се озовем у дома, просто искаме да бъдем заедно. Разбираме се, защото споделяме еднакви ценности. Той се отнася много добре с децата ми и те към него”, казва Хайди.

За бившия съпруг Сийл, с който имат четири деца: 15-годишната Хелън, 14-годишният Хенри, 13-годишният Йохан и 10-годишният Лу, Хайди също не пести суперлативи. “Стараем се да сме родители по най-добрия начин, понякога отново се събираме заедно като семейство”, споделя красавицата.

Манекенката, продуцентка, телевизионна водеща и актриса Хайди Клум признава, че отдавна е зарязала всякакви драстични диети. “След толкова много години диети заради кариерата ми на модел, вече не се боря с храната. Доволна съм от това което съм, защото сега имам възможност просто да избирам правилната храна.”

Хайди Клум разказва, че всяка сутрин става в 6 часа, защото едно от децата й трябва да излезе от дома в 6.50, за да стигне до училище. “През годините научих нещо - да бъда щастлива на момента. Не гледам назад. Живея в настоящето и се подготвям за това, което предстои да се случи”, споделя Хайди.

В началото на февруари тя пусна видео на страницата си в Instagram, на което се бе самозаснела как сваля роклята си и остава топлес. На кадрите си вижда как се съблича в спалнята след благотворителна гала вечер в Ню Йорк. След като свали небесносинята атлазена рокля, тя остава топлес и прикрива гърдите си с ръка. “Упс, отново направих това”, написа моделката под видеото, което събра над един милион гледания. Почитателите на Клум одобриха поста. “Това е твоето най-добро видео, Хайди”, “Колко си красива”, “Яко е, Хайди, благодаря за вдъхновението”, бяха част от коментарите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица