Хайнкес е кралят на Бундеслигата

Юп Хайнкес е кралят на Бундеслигата!

Легендарният треньор е №1 по мачове в германския елит с 1034. При победата на „Байерн“ с 5:1 над родния му „Борусия“ (Мьонхенгладбах) той задмина с една среща Ото Рехагел, който е легенда на „Вердер“, но бе и при баварците. Въпреки че пусна основно резерви, Хайнкес нямаше проблем за още една победа в Бундеслигата.

Драмата около новия треньор на „Байерн“ Нико Ковач придоби нови измерения. „Айнтрахт“ планира да го уволни, след като падна с 1:4 от „Байер“ (Леверкузен) в директен мач за участие в Шампионската лига. Това ще стане, ако тимът от Франкфурт отпадне от „Шалке“ в полуфинала за купата в сряда. Президентът на „Байерн“ Ули Хьонес отвърна на атаките на Фреди Бобич, спортен директор на „Айнтрахт“. „Не ние сме непрофесионални, а намерихме непрофесионални неща в договора на Нико Ковач, който е изготвен от техния директор“, каза Барона на Бундеслигата.

Байерн“ изтръпна за Артуро Видал. Чилиецът не игра срещу „Борусия“ (Мьонхенгладбах), но на тренировката в неделя бе изнесен на ръце. Не е ясно дали ще се възстанови до дуелите с „Реал“ в Шампионската лига, които стартират идната седмица.

Реферът Майкъл Оливър пък получи смъртни заплахи от италиански тифози. Причината е дузпата, която свири за „Реал“ в последната минута срещу „Ювентус“. Полицията започна разследване за сериозността на заплахите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят