Ханде Ерчел вдъхнови гаджето си за нова песен

Хубавата турска актриса Ханде Ерчел е вдъхновила гаджето си - певеца Мурат Далкълъч и бивш съпруг на на Мерве Болуур, да й посвети песен.

Явно при известната актриса всичко е наред - и по отношение на работата, и в личен план. Ханде Ерчел, изпитваща голяма любов с Мурат Далкилич, стана вдъхновение за много популярната романтична песен на известния певец "Muzhgan". Музата навестила Мурат, докато наблюдавал как любимата му спи.По този повод той споделя: "Исках да напиша песен за албума, която реших да пусна миналата година, но вдъхновението не дойде. И в един момент, докато си лежах - и сега много смутено казвам това - видях Ханде да лежи до мен.Тя спи толкова красиво, че на бузите й се появяват трапчинки... Тя се усмихва толкова нежно... Тогава,докато я гледах, се появи тази песен."

Междувременно стана ясно, че Буура Гюлсой и Ханде Ерчел ще си партнират в нов сериал. Актьорът, известен в България с ролите си в "Незабравима", "Пепел от рози", "Север-Юг" и "Любов от втори опит", и актрисата, която сме гледали в "Черна перла", "Любовта не разбира от думи" и "Слънчеви момичета", ще изиграят главните роли в новия сериал "Азизе". Режисьор на заглавието ще бъде доказалия се с работата си по редица успешни проекти Волкан Коджатюрк.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали