Хари Потър подивява в джунглата

Радклиф в кадри от филма

Нова роля за Даниел Радклиф

Актьорът Даниъл Радклиф, който се опитва да излезе от сянката на Хари Потър – ролята, която го превърна в световна звезда и мултимилионер – е натоварен с мисията да ни преведе през опасен свят в приключенския екшън трилър с елементи на драма “Джунглата”.

Радклиф направи много добро впечатление с играта си в Swiss Army Man, но беше потресеващо посредствен в провала “Виктор Франкенщайн”.

Сега “Джунгла” му дава възможност за нова демонстрация на актьорски талант.

Филмът е екранизация по мемоарите на Йоси Гинсбърг, който през 1981 г. оцелява три седмици в некартографираните части на боливийската част на амазонската джунгла, след като инцидент със сал го разделя от приятелите му.

Ето какво споделя режисьорът Грег МакЛийн: “Това е невероятна история за оцеляване. Невероятно емоционална и духовна заради това, през което преминава [Гинсбърг] и това, което губи и открива. Удивителна история и изпълнението на Даниел е страхотно.”

А това е информацията от официалния синопсис.”В началото на 80-те, 22-годишният израелски турист Йоси Гинсбърг и двама негови приятели – швейцарският учител Маркус Стам и американският фотограф Кевин Гейл – тръгват от боливийския град Ла Паз на “приключението на живота си”. Техен гид в некартографираните части на Амазонка е австрийския експерт Карл Рупрехтър, който среща приятелите само няколко дни по-рано и твърди, че е запознат с района. Скоро мечтаното им пътешествие се превръща в кошмар, от който не всички ще се завърнат.”

Режисьор на “Джунгла” е Грег МакЛийнйн по мемоарите на Йоси Гинсбърг. В ролите са Даниел Радклиф, Томас Кречман, Алекс Ръсел, Лили Съливан, Луис Хосе Лопес, Джасек Коман и други.

Премиерата е на 11 август по време на международния филмов фестивал в Мелбърн.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино