Хващат кръшкачите на третата изневяра

Кръшкачите най-често се издънват на третата си изневяра, установи сайт за извънбрачни запознанства, цитиран от в. "Метро".

Порталът Illicit Encounters стигнал до този извод, след като провел анкета сред 1000 от своите потребители. Около 63 процента от респондентите заявили, че са били хванати в изневяра от брачни партньор, и това най-често се случвало при третото кръшкане.

Единадесет процента се издънвали още при първия си опит, 12 на сто - при втория, и 21 на сто - при третия. Това се дължало на факта, че с увеличаване на изневерите кръшкачите ставали по-самоуверени и не полагали старание за да заличат следите от извънбрачната си връзка. При първото кръшкане хората ставали параноични и нервни, но след това добивали по-голяма самоувереност.

Тридесет и девет на сто от анкетиране били изловени в кръшкане заради съобщения в телефона, 22 процента заради имейли, 20 процента заради лъжи за това къде се намират в момента,14 процента заради това, че са били забелязани с любовника. Осемдесет и шест процента от респондентите от мъжки пол признали, че са изневерявали на любимите както преди, така и след брака.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл