Хелена Бонъм Картър не се страхува от остаряването

53-годишната Хелена Бонъм Картър се снима за корицата на декемврийския брой на британския Harper's Bazaar. Актрисата участва във фотосесия за списанието, в която се появява в ярки ретро образи, а също така разговаря с редакторите на изданието.

В интервю звездата не само говори за работа над новия сезон на сериала „Короната“, но и засяга темата за личния си живот. И така, Хелена си спомня как животът й се променя след раздялата с Тим Бъртън, с когото живя 13 години.

„Щом се разделиш, започваш да скърбиш от връзката, която е минала. Но идва момент, когато се уморяваш от тази мъка и най-накрая продължаваш напред. Сега съм абсолютно щастлива с друг човек. Това беше неочакван и вълшебен обрат в живота ми”, сподели мислите си Бонъм Картър, която сега е щастлива в отношенията си с 32-годишния писател и учител по съвременно изкуство и литература, Рей Дъг Холмбо.

В интервюто с Хелена Бонъм Картър говори и за отношението си към неизбежното остаряване. Актрисата признава, че не се притеснява заради възрастта си, а също така споделя, че след 50 години животът става само по-ярък и по-пълен:

„Когато навърших 50 години, се притесних, че сега животът и кариерата ми ще променят. Но всичко се оказа точно обратното. Струва ми се, че никога не съм била по-доволна и по-щастлива от сега. Преживяваме разцвета на телевизията, така че актьорите имат огромен избор и много работа. Страшно е като си помисля, че по времето на моята младост след 30 години човек се считаше за стар”, казва Картър.

Хелена също признава, че интересите й не се свеждат само до актьорско майсторство - според звездата тя има много различни хобита и в допълнение към основната си професия. Актрисата също се застъпва за феминистко движение. Тя признава, че съвременните жени имат голям късмет, защото им е „позволено да правят всичко“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл