Холивудски майки се забавляват с млади гаджета

Бритни Спиърс и Сам Асгари се запознават на снимките към песента й Slumber Party през октомври миналата година.

Поп иконите Бритни Спиърс, Мадона и Черил са щастливи от връзките си с по-неопитни младежи

Изпълнителките имат поне по един провален брак

Световноизвестните майки Бритни Спиърс, Мадона и Черил  намериха радост в любовта, след като се събраха със значително по-млади от тях половинки. Поп иконите в момента са щастливо обвързани с мъже, които са родени поне 10 години след тях.

Тази практика е често срещана в Холивуд, тъй като за известните дами в любовта няма възрастови ограничения и понякога именно разликата в годините действа най-благоприятно за хармонията в семейното ложе, твърдят запознати.

Такъв е случаят с Бритни Спиърс, която от години насам не е била по-удовлетворена от взаимоотношенията си с мъж. В момента поп иконата се наслаждава на ласките на фитнес модела Сам Асгари. Въпреки че 23-годишният Сам не е популярен и няма банковата сметка на предишните любовници на Спиърс, за нея това няма особено значение. Майката на две деца е на седмото небе от щастие, че е намерила човек, който да я разбира и приема такава, каквато е. Двамата се запознават на снимачната площадка на видеото към песента Slumber Party през октомври миналата година, и оттогава са заедно.

Мадона пък винаги е била известна с „нестандартните“ си връзки. Едно от последните завоевания на Кралицата на попа е 25-годишен модел от африкански произход, бивш продавач-консултант. Според близки на 57-годишната изпълнителка двамата поддържат интимни отношения още от ноември миналата година, след като са се запознали на светско парти.

Една от най-скандалните връзки на Мадона бе през 2010 г., когато излизаше с 27 години по-младия от нея танцьор Брахим Зайбат. Тогава изпълнителката на Like A Virgin сподели, че не си избира нарочно по-неопитни младежи, а просто така се случва. „Когато срещнеш някого, за когото те е грижа, възрастта няма значение. Не искам цял живот да живея сама. Харесва ми да бъда майка и шестте ми деца ме радват по много начини, но ми трябва партньор, който да ме изпълни като жена“, признава световноизвестната звезда.

Британската поп изпълнителка Черил съвсем наскоро дари един от членовете на момчешката група One Direction Лиъм Пейн с наследник. 33-годишната певица и 23-годишният й партньор за първи път станаха родители, а възрастовата им разлика представляваше проблем за всички други, но не и за самите тях. Талантливите изпълнители се познават още от 2008 г. покрай участието на Лиъм в риалити предаването X Factor. Тогава Черил беше негов ментор в певческото състезание, а романтичната им връзка започна чак през 2016 г.

Австралийската звезда Кайли Миноуг също като своите колежки се наслаждаваше на дългогодишна връзка с по-млад мъж. Певицата почти 2 години бе сгодена за 29-годишния британски актьор Джошуа Сас, но през февруари тази година двамата се разделиха.

 

Българският пример

Деси Слава и Малката Кобра заедно от година

Боксьорът хвали уменията на певицата

 

В България също не липсват случаи на известни майки, които намират любовта в лицето на доста по-млади от тях половинки. Пример за това е фолк дивата Деси Слава, която след неуспешен брак с бизнесмена Галин, от когото има дете, намери щастие с Благой Найденов, известен още като Малката Кобра.

38-годишната поддържа интимни отношения с младока вече повече от година и никога не е била по-щастлива от връзката си с мъж, колкото сега.

Малката Кобра пък преди няколко дни се похвали в социалната мрежа колко добре го „оправя“ Деси Слава. „Друго е да имаш жена до себе си. Нищо че винаги иска да знае всичко. Тя ще оправи леглото ти. После гардероба. След това ще оправи и теб…“, пише в инстаграм Благой.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица