Христо Бонев изненада малките пациенти на УМБАЛ „Пловдив“ със 100 кашона соленки

Родната футболна легенда и почетен президент на „Локомотив” (Пд) Христо Бонев-Зума дари в четвъртък 100 кашона соленки на малките пациенти, които се лекуват в УМБАЛ „Пловдив“.

Те са предназначени за детското отделение и за малчуганите в ортопедията на бившата Окръжна болница в града под тепетата. Ден по-рано най-прочутият локомотивец у нас дари 100 кашона с лакомства на пациентите в 7 клиники на Университетска болница „Свети Георги” в Пловдив, където в началото на годината претърпя сложна сърдечно-съдова операция.

Христо Бонев коментира, че винаги се е отнасял с дълбоко уважение към лекарите, медицинските сестри и всички специалисти в нашите болници, а след преживения здравословен инцидент през месец януари тази година изпитва и дълбока благодарност.

Зума непрекъснато участва в различни благотворителни каузи в помощ на болни и нуждаещи се не само в Пловдив, но и в цялата страна. Екипът на Университетска болница „Пловдив“ пък изказа своята благодарност за жеста, който искрено зарадва малките пациенти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България