Хубчев: Проблемът с контузиите е много по-сериозен

Старши треньорът на „Левски“ Петър Хубчев разкри, че кадровите проблеми в тима са “много по-сериозни от наглед познатите“. Повод за признанието на опитния специалист бе поредната контузия в отбора, тази на Дени Алар. Австрийският нападател напусна терена по време на мача с „Черно море“ (1:0) с болки в адуктора.

„Страшно болна тема е това с контузиите – обясни след мача Хубчев. - Не е само Дени Алар, предпочитам да си остане в съблекалнята, вие не знаете много неща. За мен тези момчета - нищо, че не са най-добрите играчи, нищо, че не сме най-добрият отбор, нищо, че не е „Левски“, който всички искат да виждат, са най-големите. И това е така, защото аз знам в какво здравословно състояние са 7-8 от тях. Знам какви инжекции бият, какво правят само и само, за да тренират и да са на терена. Това, че не се огънаха на такъв твърд и корав отбор като „Черно море“, ме прави още по-щастлив и съм им благодарен.“

През последния месец здравословни проблеми на „Герена“ лекуваха Франко Мазурек, Филипе Нашименто, Нуно Рейш, Найджъл Робърта, Насиру Мохамед. Резервният вратар на столичния гранд Николай Михайлов също е извън сметките на Хубчев заради болки в глезена.

Успоредно с контузиите, треньорът на „Левски“ ще трябва да окомплектова състава за мача с „Витоша“ (Бистрица) без други двама основни играчи. Заради натрупани картони домакинството на „тигрите“ пропускат Хали Тиам и Нуно Рейш. Те ще бъдат на линия за дербито с „Локо“ (Пд).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ