Хубчев смени цял отбор

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев смени цял отбор за предстоящата контрола срещу Саудитска арабия на 13 ноември в Лисабон. Точно десет са промените, които наставникът направи за приятелския мач в сравнение с играчите за световните квалификации срещу Франция и Люксембург. И след двата двубоя тогава Хубчев изрази разочарованието си от футболисти, но без да назовава техните имена.

„Още веднъж доказваме нещо, което от години се прави в националния отбор, че не всеки мач се играе на 100 %“, каза селекционерът след равенството 1:1 с Люксембург.

Дали заради това или по друга причина, Хубчев прави куп промени. Сред повиканите няма никой от „Левски“ и „Лудогорец“. Сред отпадналите са Божидар Митрев, Страхил Попов („Касъмпаша“), Божидар Чорбаджийски и Кристиян Малинов (ЦСКА), Петър Занев („Амкар“), Цветомир Панов („Ботев“) и Божидар Краев („Мидтиланд“). За тяхна сметка са извикани Михаил Александров („Арсенал“-Тула), Иван Минчев („Славия“) и Георги Миланов (ЦСКА Москва). Тримата не попаднаха в сметките на Хубчев за мачовете с Франция и Люксембург, но получават шанс да се докажат срещу Саудитска арабия. Всички ще се съберат на лагер-сбор на 8 ноември на националната футболна база в Бояна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ