Хю Грант и Матю Макконъхи сгодиха родители си

Г-жа Кей Макконъхи три пъти се женила за мъжа си

Матю Макконъхи и Хю Грант, които се снимаха заедно във филма “Джентълмените”, сега са решили да организират и личния живот на родителите си. В интервю, което актьорите дадоха в подкрепа на филма, те казаха, че успели да убедят бащата на Хю - 91-годишният Джеймс Грант и майката на Матю, 88-годишната Кей Макконъхи да вечерят заедно. Следващата седмица те престанали да отговарят на телефоните си и не ги виждали със синовете им. “Най-вероятно след края на вечерта между тях нещо се е случило”, коментира с усмивка Матю Макконъхи. “Мисля, че са родени един за друг и май ще се сватосаме с Матю” шегува се от своя страна и Хю Грант.

Макконъхи сподели, че майка му винаги е искала да бъде филмова звезда. И когато синът й стана известен, Кей Макконъхи споделяла това и пред журналисти. Матю казва, че никой в семейството няма енергичния характер на майка му. Бащата на Матю - Джим Макконъхи, който починал през 1992 г., е имал връзка с майка му с известни прекъсвания. Двойката се е женила всичко на всичко три пъти, а самият Матю Макконъхи е плод на връзката им след третата сватба.

Майката на Хю Грант - Финвола, почина през 2001 г. на 67 години от рак на панкреаса, оставяйки баща му вдовец. Самият актьор беше дълго време ерген, но днес вече е със съпруга - Анна Абърстийн. Освен това е баща на 5 деца - три с Абърстийн и две от предишната му връзка с Тинглан Хонг.

Грант наскоро сподели, че преди време е бъркал много за брака и семейството, отлагайки семейния живот прекалено дълго. “Бил съм в грешка, в тотална заблуда. И като станеше дума за деца, само гледах с досада.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл