Цветанов: АМ „Хемус” и високоскоростният път Русе – Свиленград ще направят Великотърновска област привлекателно място за инвестиции

Дайте ни възможност да продължим да градим България и регионите като ни подкрепите с номер 11 в изборната бюлетина в неделя, защото ГЕРБ има дългосрочна визия и управленска програма, която гарантира развитието на страната. Това каза водачът на листата на ГЕРБ - Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с работници и служители на предприятието за производство на захарни изделия в град Лясковец, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветанов заяви, че държавата се нуждае от стабилност. Той коментира, че от многобройните си срещи в страната е видял, че работодателите са изключително притеснени от нестабилната ситуация. „Нашите опоненти говорят за държавна намеса в банките и опрощаване на лихви, за промяна в добре работещата данъчна система. Това лишава фирмите от прогнозируемостта, която им е необходима”, допълни Цветан Цветанов. Пред ръководството и работниците в предприятието той представи реалните решения, които ГЕРБ предлага в секторните политики, мерките за справяне с демографската криза, мерките за повишаване доходите на хората.

Водачът на великотърновската листа изтъкна важния приоритет на ГЕРБ, свързан с региона - довършването на приближеното до Велико Търново трасе на автомагистрала Хемус и високоскоростния път Русе – Свиленград, за който за пръв път са предприети реални действия и има идеен проект. По думите на Цветанов Великотърновска област ще продължи да просперира, благодарение на този инфраструктурен проект. „Благодарение на отдаденото на концесия летище „Горна Оряховица“ и на жп транспорта регионът ще стане още по-привлекателно място за инвестиции“, добави Цветан Цветанов.

Управителят на фирмата и бивш международен футболен рефер Ичко Лозев бе категоричен, че данъчните промени, за които говорят опонентите на ГЕРБ ще са за сметка на работниците. Лозев се обърна към Цветанов с думите: „Очевидно е, че имате визия за бъдещото и конкретни управленски решения, защото в тази кампания запазихте достойнство и не влязохте в негативния тон, а говорехте конкретно”.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика