Цветанов: Когато управлява БСП, контрабандата е с най-високи нива

Мога отново да цитирам данни на тези асоциации, които същност са най-заинтересовани да показват резултатите от борбата срещу контрабандата. Виждате, че когато БСП управлява, тя е с най-високи нива. Когато управлява ГЕРБ, падат надолу. Това заяви от парламентарната трибуна народният представител и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите по инициирания вот на недоверие към правителството.

„В този дебат, както винаги се е доказвало, парламентът става средище на обидни квалификации. Не смятам, че това беше най-доброто, което очакваха да видят българските граждани”, посочи Цветанов.

Във връзка с отсъствието на министър-председателя Бойко Борисов от днешния дебат, Цветанов посочи: „Упрекът за това, че премиерът отсъства е несъстоятелен, защото в мотивите пише, че вотът е към Министерски съвет. Тук са всички министри и вицепремиери. Министър-председателят има ангажименти, за да може действително да се концентрира върху това, което държавата има днес като приоритет – това е председателството. Всеки ден министър-председателят провежда срещи”, заяви Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика