Цецка Цачева в Котел: Като президент ще работя за всички общини в България

Когато изпълнителната, законодателната и местната власт вървят в една посока, тогава се развиват всички населени места в България. Силни сме, когато не се делим. Като президент и вицепрезидент ние с вицеадмирал Манушев ще постигнем истинско обединение на нацията. Ние ще работим за всички общини в страната, за всички български граждани. Това каза пред жителите на Котел кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Тя обясни, че след 30 години безвремие с кмета Коста Каранашев община Котел е тръгнала по нов път на развитие.

„Не трябва да допускаме да има разделителни линии сред обществото, не трябва да използваме страха на хората за политически цели. Като президент аз ще бъда коректив на това дали държавата защитава интересите на всички български граждани“, заяви Цачева, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ.

Цецка Цачева подчерта, че България трябва да запази своята стабилност. „За да продължат да се решават проблемите на хората, не трябва да има сътресения в държавните институции. В момента има 3% ръст в икономиката, благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов. Имаме ръст в туризма, в земеделието и в много други сектори. Искаме да продължим този път на развитие, затова на 6-ти ноември имаме нужда от вашата подкрепа с номер 17“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент. Цецка Цачева подчерта пред жителите на Котел, че министър Десислава Танева и депутатът Мария Белова работят изключително много в защита на интересите на област Сливен.

Като свой приоритет Цачева изтъкна насърчаването на връзката между образованието и бизнеса. „Трябва да гарантираме по-високи доходи на хората, да работим за една по-образована нация. За да стане това децата ни трябва да излизат от учебните заведения не само със знания, но и с конкретни умения“, обясни Цецка Цачева.

По време на посещението си в Котел Цецка Цачева поднесе цветя пред паметника на котленеца Георги Раковски.

Цветан Цветанов: Цецка Цачева ще изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани

ГЕРБ доказа, че е отговорна партия – ние заставаме пред вас с лицата си и се ангажираме с решението на проблемите ви. Само за една година под ръководството на кмета Коста Каранашев община Котел е преобразена. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Котел. „Ние решихме проблема с водата в Ябланово. Тогава опонентите ни си преписаха тази заслуга, но когато прави нещо, ГЕРБ го прави за хората“, заяви Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че жителите на област Сливен имат най-достойния министър в лицето на Десислава Танева и най-почтения народен представител - Мария Белова, които представят техните интереси по най-добрия начин. „Впечатлен съм от работата на кметовете в населените места в община Котел, тук виждаме работещият модел на обединението“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ изрази увереност, че като президент Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията. „Уверен съм, че тя ще съумее да изгради мостове между институциите, общините и всички български граждани“, заяви Цветан Цветанов. По думите му, днес България повече от всякога се нуждае от стабилно правителство, за да може да продължи държавата да работи добре. „Нека продължим по същия път на развитие като на 6-ти ноември гласуваме за достойната президентска двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Котел Цветанов.

От своя страна, кметът на Котел Коста Каранашев заяви, че общината кандидатства за европейски проекти на стойност над 32 милиона лева. „Бяха отпуснати 2 милиона лева за пътищата в Котел. Досега в историята на общината не е имало такова нещо. Ние успяхме да създадем модел на етническо разбирателство и толерантност“, обясни Каранашев.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика