Цветан Цветанов: ГЕРБ ще гарантира стабилността на държавата, от която се нуждае бизнесът

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов разговаря с работещите в бонбонената фабрика в Горна Оряховица. Заедно с водача на листата на ГЕРБ предприятието посетиха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел, областният координатор на партията и кмет на Велико Търново Даниел Панов и кандидати за народни представители от ГЕРБ-Велико Търново.

Ръководството на фабриката изказа своите благодарности към представителите на ГЕРБ за стабилността, осигурена по време на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ. По думите им, това е дало възможност на бизнеса да се възползва от работещите европейски програми. При създадените добри условия при кабинета „Борисов“ предприятието е спечелило проект за иновации за 2,5 млн. лв., от които половината е безвъзмездна помощ. В момента фирмата кандидатства и за финансиране по енергийна ефективност.

Цветан Цветанов изтъкна факта, че още докато е бил вътрешен министър и вицепремиер е имал възможността да подкрепи бизнеса и реално работещите фирми, които плащат достойни възнаграждения и осигуровки на своите служители. „В първия мандат на ГЕРБ предприехме резултатни мерки за борбата с контрабандата и сивата икономика. Искаме да повишим икономическия ръст от 3, 6%, който постигна вторият кабинет „Борисов“. За да стане това е нужно да има работеща икономика“, подчерта той. По думите му, политическата криза най-много влияе върху бизнеса.

Водачът на ГЕРБ-Велико Търново призова присъстващите да подкрепят партията с номер 11 в бюлетината, за да може бъдещото правителство на ГЕРБ да гарантира онази стабилност, от която се нуждае бизнесът.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика