Цветан Цветанов открива в Пловдив конференция за дигитална сигурност и култура

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще открие в понеделник след обяд в Пловдив Есенен колоквиум за дигитална сигурност и култура, културно-историческо наследство и дигитализация. Двудневният форум ще се проведе в хотел „Империал”, а негови организатори са Жени ГЕРБ и Фондация „Конрад Аденауер”.

Цветан Цветанов открива в Пловдив конференция за дигитална сигурност и култура

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще говори пред участниците на тема „България – територия на сигурност и свързаност. Управленската програма на ПП ГЕРБ – национална политика с четиригодишен хоризонт и посока Западни Балкани”. Очаква се в работата на двудневната конференция да се включат още министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът за българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. Лиляна Павлова, министърът на културата Боил Банов и други.

Цветан Цветанов открива в Пловдив конференция за дигитална сигурност и култура

Приветствия към форума ще направят председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив инж. Иван Тотев. Ще бъде излъчено видеообръщение от Европейския комисар по въпросите на цифровата икономика и цифровото общество Мария Габриел.

Във втория ден приветствие към форума ще направи и Торстен Гайслер , ръководител на бюрото на Фондация „Конрад Аденауер” в България, а специален гост ще бъде председателят на ЕНП Жени Дорис Пак, която ще говори за европейския културен обмен в годината на културно- историческото наследство – Европа 2018.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони