Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов, съобщиха от партията. На разговора, който се проведе в сградата на Община Благоевград, присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, както и депутатите Александър Мацурев, д-р Емил Тончев и Георги Динев.

В рамките на срещата Цветан Цветанов поздрави д-р Камбитов за усърдната му работа, вследствие на която Благоевград се утвърди като град с европейски облик. Председателят на ПГ на ГЕРБ подчерта, че държавата ще продължи да подкрепя всички кметове, имащи желанието да развиват своите населени места и да осигуряват просперитет на гражданите. По време на разговора Цветанов поздрави кмета Камбитов за това, че Благоевград е първенец по сгради, възползвали се от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

На свой ред д-р Атанас Камбитов благодари на Цветан Цветанов и правителството на Бойко Борисов за подкрепата и подчерта, когато един кмет усеща, че има държавата зад гърба си, работата върви леко и промените се случват. Кметът на Благоевград отбеляза, че с построяването на АМ „Струма“ редица инвеститори са отправили поглед към областта като благоприятно място, където могат да развият бизнеса си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика