Цвета Караянчева: Излизаме за победа. Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали, победа за България

„Стартирахме тази предизборна кампания преди повече от месец. Срещнахме се с хиляди хора очи в очи. Хора, силни и корави, горди родопчани, които се борят за хляба си с честен труд и достойнство. Хора с професии, семейства, спомени от вчера и планове за утре. Не всички бяха наши симпатизанти. Но бяха хора с будна съвест и гражданска активност. С трезва преценка за настоящето и ясен поглед за бъдещето – своето и на децата си. Ще спечелим тези парламентарни избори заради тях и за да върнем страната си в орбитата на модерното проевропейско развитие“. С тези думи водачът на листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Цвета Караянчева се обърна към стотиците членове и симпатизанти на партията, събрали се на заключителния митинг-концерт пред Паметника на Освободителите, съобщи пресцентърът на партията.

„С години ни внушаваха, че Кърджали е крепост на етническия вот. Наричаха ни вилает, разделяха ни по етнос и вяра. А ние стъпка по стъпка наливахме основи и зидахме стени. Днес имаме кметове и общински съветници във всичките седем общини. Хората ни засвидетелстват доверие и подкрепа. Защото успяхме да ги освободим от страха и предразсъдъците и им дадохме алтернатива. На два пъти ГЕРБ пое страната след управление на БСП – пое една разсипана, изпаднала в международна изолация държава, проядена от скандали и вътрешни конфликти, и я върна на правилната писта. Днес отново сме единствената партия, която може да гарантира икономически растеж и политическа стабилност. На 26 март ще застанем пред урните с ясното съзнание, че трябва да изберем не само път, но и посока. Искаме качество и достоен живот за всички български граждани. Искаме сигурна и предвидима държава. Ние сме отбор и аз съм неговият капитан. Мачът е свирен. Нямаме право на отстъпление. Излизаме за победа. Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали, победа за България!“, призова Караянчева от импровизираната трибуна, на която застанаха и останалите девет кандидати за народни представители на ГЕРБ от област Кърджали.

Думите й бяха посрещнати с развети знамена и възторжени възгласи. Зрелищно огнено шоу изнесоха танцьорите от театрална трупа „Темп“, а фолклорен ансамбъл „Тракия“ разигра сърцата с кръшни ритми и възстановка на народни обреди. Накрая по стара българска традиция Караянчева поведе хорото с националния трибагреник в ръка.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика