Цвети Радойчева пръска сексапил в новия си клип

Талантливата поп изпълнителка Цвети Радойчева засне видео към авторската си песен „Изчезни“, която е по нейна музика. Текстът е на поета Петър Москов, а аранжиментът - на Алекс Нушев. Именно с тази песен Цвети спечели голямата награда на фестивала BG Music Festival това лято. За кратко време „Изчезни" се превърна в любимо парче на меломаните, а с този сингъл Цвети Радойчева огласи сцените на едни от най-големите светски събития.

Песента носи категоричното послание „Не, на насилието над жени“, а видеоклипът към нея е осъществен с подкрепата на най-големия дамски клуб “ Зонта“ с президент Магдалена Ралчева, който се бори за правата на жените и проблема с домашното насилие.

Видеото е заснето на язовир „Мало Бучино“, в частна къща. В лентата харизматичната Цвети Радойчева си партнира успешно с младия талантлив актьор Александър Димов, известен от сериалите „ Откраднат живот“, “Столичани в повече „ и др.

Красавицата е в ролята на решителна млада жена, която не се предава и не пада духом, след като е била обект на психическо и физическо насилие от страна на нейния партньор. Тя изхвърля от живота си този човек и смело продължава напред.

Видеото е с позитивен край и има за цел да вдъхне кураж на много жени, които са били жертви на домашно насилие, да имат смелостта да кажат: "Изчезни".

Режисьор и оператор на лентата е Добромир Николов, мастеринг Радо Минев.

Цвети Радойчева впечатлява с присъствие, харизма, актьорски талант и сексапил, но в същото време и стилна визия.

Стайлингът в клипа е дело на самата изпълнителка, която има силно изразен и разпознаваем стил в облеклото си. В една от своите визии, огнената брюнетка е избрала изящна дълга черна рокля с дълбока цепка, дантели и асиметрично деколте на топ дизайнерката София Борисова, която перфектно подчертава нейната женственост. За естественото си и красиво излъчване, Цвети се довери на безупречния гримьор Борислав Соколов - Бони.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица