Цвети Радойчева със секси визия на плажа

Талантливата поп изпълнителка за поредна година избра гръцките плажове, за да събере тен и да си почине подобаващо със своето семейство. След наситено с певчески изяви лято, красавицата си взе заслужена 7-дневна почивка само за нея, любимия й мъж и малката им дъщеричка Ванеса.

Цвети сподели впечатляващи фотоси по бански костюм в социалната мрежа, от които стана видно, че освен неоспорим талант и харизма, може да се похвали и с перфектно тяло.

Сексапилната й визия направо подлуди гърците на плажа, а нейните последователи в личната й фейсбук страница бяха единодушни, че Цвети е родена и за модел.

Успешната певица е напълно натурална и няма нито една интервенция. Цвети неведнъж е споделяла, че държи на своята естествена красота и не би правила никакви корекции във външния си вид. Поп певицата е майка на 3-годишната Ванеса, а изваяната си фигура поддържа с йога и здравословна храна.

Веднага щом се прибра в България, Цвети Радойчева започна снимки на видеоклип към песента си „Изчезни“, с която триумфира това лято на BG Music Festival. Междувременно изпълнителката се зае и със своята подготовка за предстоящия престижен Парижки бал, на който красавицата ще се изяви на 5 октомври по покана на Ефемия Форд.

[modula id="3337971"]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица