Цвети Стоянова помоли за прошка

Гимнастичката Цветелина Стоянова помоли за прошка семейството и приятелите си шест месеца след падането си от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Надежда“. Бившата състезателка от националния ансамбъл намекна, че инцидентът не е бил случайност и става въпрос за опит за самоубийство.

„Благодаря на семейството и приятелите ми, които всеки ден бяха неотлъчно до мен! Простете ми, защото съм човек и понякога греша! Защото най-голямото богатство са не парите, колите, дрехите и вещите, а хората, които те обичат такъв, какъвто си!“, написа Стоянова в социалните мрежи.

Тя за пръв път взе отношение по въпроса, но не коментира причините за постъпката си. На 14 юни бе намерена с множество тежки травми под балкона от баба си и незабавно закарана в „Пирогов“, където претърпя серия животоспасяващи операции. По-рано същия ден ансамбълът бе заминал за европейското първенство в Израел, а на мястото на Стоянова в тима бе включена резервата Любомира Казанова. Тръгнаха спекулации, че постъпката на Цвети е била в резултат от отпадането й от отбора.

Стоянова за пръв път се появи пред публика на бенефиса на съотборничките й на 17 ноември, а след това замина на почивка в Дубай. След завръщането си гимнастичката ще продължи възстановяването си в комплекса „Царско село“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт