Цеци Красимирова и Майк са се венчали с библии в ръце (СНИМКИ)

Цеци Красимирова и американският бизнесмен Майк Струмейтис сключиха брак в Каталуния преди два дни, а днес младоженката сподели няколко професионални кадъра от големия си ден. На един от тях, двамата съпрузи държат по една Библия в ръка, докато биват венчани пред очите на над 300 гости.

"Когато любовта означава завинаги" бе мотото на сватбата, изписано върху огромна стена, направена от жив плет. Върху нея се виждат и имената на Цеци и Майк, изработени от бели цветя, а всички поканени гости побързаха да се снимат за спомен.

От снимките, споделени от новата г-жа Струмейтис, се вижда отблизо пищната й рокля, дело на родната ни дизайнерка Евгения Борисова. Шлейфът на роклята е дълг 4 метра, а целият тоалет е покрит с множество пера и камъни, като подобни са и роклите на шаферките на младоженците.

Събитието е сочено за Сватбата на годината заради избраната екзотична дестинация, огромния брой гости от цял свят, невероятната булчинска рокля на Цеци, както и всички забавления, осигурени за гостите им - трио, изпълняващо класическа музика, танцовален спектакъл, както и ансамбъл, представящ няколко български традиции и обичаи.

[modula id="3140040"]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица