Цеци Красимирова пуши трева

По всичко изглежда и красавицата Цеци Красимирова се е изкушила от джойнта. Самата тя си пусна снимка в интернет, на която здраво опъва от свита с трева цигара. "Да, така е, но го правя рядко", признава младоженката, която наскоро сключи брак с мултимилионера Майкъл Струмейтис с псевдоним "Краля на марихуаната".

Двуметровият исполин от години се занимава с марихуана и е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Той отглежда растението за медицински цели и напористо рекламира продукцията си, като често позира с джойнт в ръка.

Преди да се сгодят с нашенката, Краси участваше дейно в отглеждането на тревата и ходеше с Майкъл на различни изложения за хранителни добавки по цял свят. "И на мен ми е интересно всичко, свързано с етапа на растеж на самото растение. Харесвам работата си и ми е приятно да се срещам с различни клиенти и да обменяме информация", сподели Цеци, горда с новата си професия, която представи на последното изложение в Испания.

Любимата на покойния подземен бос Константин Димитров-Самоковеца, която беше до него по време на убийството му в Амстердам през 2003 г. и самата тя беше ранена, няма намерения да се завръща за постоянно в родината. Тя живее с щерка си Джудит в Барселона, но често пътуват заедно с мъжа си по екзотични екскурзии. Когато си е в България, тя тренира бокс при един от най-добрите в тази област - Палми Ранчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица