Цеци Красимирова се сгоди за богаташ

Цеци Красимирова се сгоди за богаташа Майкъл Струмейтис. Красавицата показа в социалната мрежа снимка с невероятен годежен пръстен с огромен диамант, а под нея заваляха пожелания за много любов и дълъг живот.

Годежът се случи в най-важния ден в живота на Красимирова, както го определи самата тя. Става дума за стрелбата преди 15 години в Амстердам, при която загина тогавашното й гадже Косьо Самоковеца, а тя оцеля като по чудо с куршум в главата. Косьо бе застрелян на площад „Дам” в Амстердам на излизане от бижутерски магазин в компанията на Цеци Красимирова, която бе ранена в челото от рикоширал куршум. По повод това тя написа във фейсбук:

"Днес е моят ден. Моят Специален ден... Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея... Моят втори рожден ден... Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там... на онова място... в Амстердам... Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес... Силна... Вярваща, Благодарна за всеки миг, за всеки ден... Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно!"

02-3

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица