ЦСКА без двама в дербито, но с нов директор

Кристиян Малинов и Ангел Лясков няма да играят за ЦСКА в дербито срещу „Левски“ в неделя. Халфът получи пети жълт картон при 2:1 срещу „Ботев“ (Враца), доказа, че е сред най-грубите футболисти в Първа професионална лига. През миналия сезон няколко пъти Малинов беше наказван заради натрупани картони.

Лясков пък получи контузия на окото срещу „Ботев“. Поне две седмици ще е възстановяването. Още на терена Лясков започнал да крещи, че не вижда от болка. Липсата на двамата остава Любо Пенев с доста съкратени алтернативи.

Срещу „Левски“ обаче ЦСКА ще бъде с нов директор. Италианецът Кристиано Джарета е подписал договор за година и половина. Той ще отговаря за спортно-техническата част. В нея отдавна активно работят мениджърът Стойчо Стоилов, консултантът Любко Петрович и главният селекционер Велизар Димитров.

Освободеният от ЦСКА бранител Борис Секулич ще играе до края на сезона в полския „Гурник“ (Забже). Словакът подписа за шест месеца с опция за удължаване. „Гурник“ е на 14-о място от 16 отбора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ