ЦСКА гледа пак към чужденец

Най-вероятно новият треньор на ЦСКА отново ще е чужденец. Ръководството на клуба започва сондажи за подбиране на специалист, който да стабилизира клуба след оставката на Едуард Йорданеску, дошла след 1:1 срещу "Верея" на "Българска армия". Намирането на нов треньор преди Коледа вече е основният приоритет в ЦСКА, за да може избраникът да участва в селекцията и подготовката.

Шефовете назначиха на поста до края на сезона Стамен Белчев, който води дублиращия тим. "Очаквам четири победи от предстоящите 4 мача - каза Белчев пред клубния сайт. - Разполагаме с едни от най-добрите футболисти в България. Ще променя някои неща, от които има и задължителни заради контузиите. Личи си, че отборът е добре трениран. Най-важно е да работим върху психологията."

Белчев ще дебютира в четвъртък срещу "Нефтохимик", воден от уволнения от ЦСКА в четвъртия кръг Христо Янев. След срамния резултат срещу "Верея" собственикът Гриша Ганчев наказа футболистите с тренировка по тъмно и биене на удари - „да се научат как се вкарват голове“. С Йорданеску раздялата е по взаимно съгласие - без плащане на неустойки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ