ЦСКА забранява друг да ползва емблемата

ЦСКА ще забрани на всеки клуб да ползва много подобна емблема, разкриха от „Българска армия“. Посланието е насочено към втородивизионния клуб ЦСКА 1948, на чиито мачове ходят едва няколко десетки запалянковци. Оттам претендираха, че са наследник на обявения в несъстоятелност клуб, но след като Гриша Ганчев изпълни ангажимента си и плати спечелената на търг емблема, спорът вече не съществува.

От БФС трябва да вземат становище по какъв начин ще се реши казусът с емблемите, тъй като в началото на сезона имаше теоритична възможност двата клуба да се изправят един срещу друг за купата на България. На 99 процента феновете подкрепят отбора на Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

Запалянковците се организират в социалните мрежи да превърнат следващото домакинство с „Етър“ в празник на цялата „червена общност. Призивите се стадион „Българска армия“ да се напълни като на голям европейски мач, какъвто не е виждала от 2007 година. Вероятно клубът също ще пусне специални билети, които да овековечат едно от най-важните събития в историята на ЦСКА.

„Когато купувачът получи имотите си, ще му дадем постановление – каза синдик Дора Милева. - Едва след това всички, включително и НАП, ще си получат сумите. Никой няма да е ощетен, но няма да стане днес или утре.“

В същото време един от емблематичните вратари от най-новата история на ЦСКА – Стоян Колев, стана баща за първи път. В болница „Шейново“ в София се роди синът му Никола. „Безкрайно съм щастлив от всичко, което се случва напоследък“, каза Колев, който в момента е помощник-треньор във втородивизионния „Арда“. Вратарят е един от последните, спечелил трофей с ЦСКА – купата на България през 2016 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ