ЦСКА изплати задълженията към държавата

Волейболният ЦСКА е изплатил почти всичките си задължения към държавата, обяви мениджърът и старши треньор Александър Попов. Клубът бе в криза в последните няколко години и състезателите играеха без пари, но Попов се надява с помощта на новия спонсор „Хиполенд“ това да се промени.

Към НАП сме изчистили почти всичко - заяви Попов. - Много други отбори не могат да се похвалят със същото. Новият ни спонсор ще ни помогне да изплатим всички задължения.“

Той добави, че целта преди тима е влизане в тройката на Суперлигата, която започва утре, както и изчистването на задълженията към играчите.

Състезателите трябва да чувстват привилегия, че са в ЦСКА, а останалите трябва да се стремят към ЦСКА - заяви Попов. - В последните години клубовете извън София ни задминаха по отношение на организацията. Сега имаме и приходи от трансфери и съпътстващи дейности. Ще продължим да търсим нови рекламодатели.“

Попов се надява клубът да има възможност да наеме „Арена Армеец“ за дербито с „Левски“ на 18 ноември.

Междувременно звездата на националния отбор Цветан Соколов бе най-резултатен при победата на своя „Чивитанова“ над „Латина“ с 3:1 като гост в мач от третия кръг на италианската Серия А. Диагоналът завърши с 23 точки, а Розалин Пенчев отбеляза 11 т. за „Латина“. „Чивитанова“ вече е едноличен лидер в класирането с три победи и само един загубен гейм.

Виктор Йосифов пък се завърна в игра за „Пиаченца“ след лечение на контузия в коремните мускули. Той влезе като резерва при домакинската победа с 3:2 над „Верона“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт