ЦСКА и „Локо“ (Пд) проклинят 1:1

ЦСКА и „Локомотив“ (Пд) проклинят равенството 1:1 на „Лаута“. Домакините от Пловдив водиха дълго време, а „червените“ контролираха играта през почти целия мач. Дани Кики се превърна в кошмар на ЦСКА. Както и есента на стадион „Българска армия“ за 1:0, халфът се разписа за „Локомотив“ още през първото полувреме. А вратарят Георги Китанов бе безпомощен при удар извън наказателното поле. Чак в 80-ата минута Кирил Десподов успя да изравни за ЦСКА. Силният рейд под ръководството на треньора Стамен Белчев вече съвсем замря след загубата с 1:2 във вечното дерби срещу „Левски”.

„Ние сбъркахме накрая и това се оказа решаващо – каза Христо Колев, помощник-треньор на „Локомотив“. – Лесно губехме топката и давахме възможност на ЦСКА да ни атакува опасно почти постоянно. Ако Дани Кики бе вкарал за 2:0 в началото на второто полувреме щеше да е съвсем различно. Има още много мачове до края на сезона, стремим се най-малко да запазим позицията си.“

Белчев пък за пореден път се ядосваше, че ЦСКА не си е вкарал положенията. Отборът имаше много повече ситуации, но не стигна до успеха.

„Целта ни е да сме втори – рече треньорът. – Надиграхме тотално „Локомотив“. Жалко, че загубихме две точки. За съжаление през първото полувреме допуснахме много брак. Ако играехме по-добре по фланговете, щяхме да реализираме повече.“

Под ръководството на Белчев „червените“ стартираха ударно в гостуванията си през 2017-а – победи над „Черно море“ и „Берое“. Но загубата от „Левски“ на националния стадион „Васил Левски“ дръпнаха ръчната на отбора. А с това и все повече намалиха шансовете на треньора да остане начело на тима и след края на сезона.

Снимка: Sportal.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ