ЦСКА обяви ден за вярност

ЦСКА обяви ден на вярност. Първо клубът пусна декларация, с която защити треньора Едуард Йорданеску. От „Армията“ нарекоха спекулации всички информации за смяна на румънеца. Няколко маса по-късно от фенклуб „Сектор Г“ добавиха нов документ. „За ужас на всички зложелатели показахме, че армейският дух е жив, а „червената“ общност е по-обединена от всякога“, твърди най-голямата организирана фракция на ЦСКА. Феновете добавят, че искат да видят мъжество от футболистите.

ЦСКА е в тежък момент и е на 10 точки зад лидерите „Лудогорец“ и „Левски“. Клубът обаче е категоричен, че гласува доверие на треньора Йорданеску, който е спечелил само 40 процента от мачовете си. Подкрепата обаче ще падне, ако до края на годината „червените“ не спечелят всичките шест мача, които минават в графата „лесни“. Стартът е на стадион „Васил Левски“ срещу „Славия“ след паузата заради националните отбори.

ЦСКА е в серия от две поредни загуби - 0:1 от „Локомотив“ (Пд) и 1:2 от „Лудогорец“. Възможно е през уикенда Йорданеску да организира контрола.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ