ЦСКА поиска главите на съдиите

ЦСКА официално поиска наказания на съдиите от дербито с "Лудогорец", загубено с 0:2 на "Българска армия". "Грубите грешки бяха очевадни и фатални - каза спортният директор Пламен Марков. - Недопустимо и срамно е. Апелирам отговорните органи да обърнат внимание и да вземат съответните решения."

Грешник №1 бе страничният рефер Веселин Мишев. През първото полувреме той позволи на "Лудогорец" да вкара 2 гола от засада. Феновете искаха да го линчуват още на стадиона, но полицията действаше адекватно. Близо 15 000 "червени шалчета" превърнаха "Армията" във вулкан на омразата срещу Кирил Домусчиев, собственикът на шампионите. Бизнесменът не бе на трибуните, но бе обиждан с всевъзможни плакати и песни.

В официалната ложа десетки полицаи пазеха началниците на "Лудогорец" Александър Александров и Ангел Петричев. Феновете ругаеха грубо и спортния шеф Методи Томанов, който е бивш играч на ЦСКА от славния тим през 80-те години. След края на двубоя домакините хвърлиха изцяло вината на съдиите. А гостите обвиниха ЦСКА в провокации и в липса на феърплей. "Червените" вероятно ще бъдат глобени, защото дикторът на стадиона в разрез с правилата съобщи, че е имало засади и при двата гола.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ