ЦСКА покани Радев и Борисов

ЦСКА изпрати покани до президента Румен Радев и министър-председателя Бойко Борисов за своя юбилей. Първите мъже на държавата са поканени да уважат 70-ия юбилей на най-успелия български спортен клуб на 5 май. Тогава футболният ЦСКА ще играе домакински мач срещу „Лудогорец“ на стадион „Васил Левски“. Билетите се продават „като топъл хляб“ и според информации от „Армията“ вече горди собственици са над 15 000 души.

ЦСКА покани и други представители на властта начело с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, министъра на финансите Владислав Горанов, министъра на отбраната Красимир Каракачанов, министъра на спорта Красен Кралев и столичния кмет Йорданка Фандъкова.

На тържествата ще бъдат над 400 легенди на ЦСКА от всички видове спорт. Футболният отбор ще излезе срещу „Лудогорец“ в специални ретро екипи, които са копие на тези от 1949 година. Заради тях феновете на „червените“ полудяха. Непрекъснато на клубния магазин има опашки. Първоначалната идея да бъдат направени само 1948 броя, символизиращи годината на създаването, вероятно ще отпадне. Повече от 10 хиляди искат да имат юбилейната фланелка.

Единствено резервният вратар Георги Китанов не стартира подготовка за двубоя срещу „Лудогорец“ в петък в Разград. Стражът още лекува контузия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ