ЦСКА прави мач и концерт в едно

Волейболният ЦСКА се завръща в Европа с уникално събитие, което ще съчетае мач и концерт. Тази вечер от 19 ч в „Арена Армеец“ „червените“ посрещат швейцарския „Амрисвил“ в мач от 1/16-финалите за купата на ЦЕВ. Час преди това ще има мултимедийно шоу с новия албум на рок легендите „Металика“.

„Платили сме си за правата - заяви президентът на клуба и старши треньор на първия тим Александър Попов. - Това, което ще се случи, е вдъхновяващо. Фен съм на тази музика.“

Той предупреди феновете да не очакват лесен мач, тъй като съперникът е доста класен. Единственото притеснение в състава на „червените“ е състоянието на Пламен Шекердиев, който не е тренирал в последните седмици.

Попов не е съгласен с решението на собственика на „София Тех Парк“ АД да даде едномесечен срок на клуба да освободи тренировъчната зала „Армеец“, в която се подготвят юношеските гарнитури на клуба.

„Разбира се, че не е в добро състояние, но за нас е единствена - твърди Попов. - Господа управляващи, оправете я! Това са 200 деца, които от другия месец няма къде да тренират.“

Късно снощи пък завърши първият мач на „Левски“ от същия етап на евротурнирите - домакинство срещу „Абиант Ликъргъс“ (Холандия). За „сините“ това също бе завръщане в Европа след дълга пауза - четири години и половина. По-рано вчера женският тим на „Левски“ пък отпадна от Купата на претендентите, след като загуби с 0:3 и реванша от 1/16-финалите срещу турския „Чанаккале Беледие“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт