ЦСКА предостави проект за нов стадион

ЦСКА е предоставил проект за нов стадион в документите за търга за „Българска армия“ и базата в Панчарево. Те бяха отворени от комисия в Министерството на спорта, която ще се произнесе на 3 януари дали отговарят на изискванията.

Бъдещи строителни работи биха продължили след подписване на договор – каза спортният директор Пламен Марков. - Всичките ни намерение са описани в документите и всеки може да се запознае с тях.“

ЦСКА модернизира до европейско ниво базата в Панчарево, а ако спечели търга ще стартира и стадиона. Марков представи и новия спонсор на клуба – компания Viber. С тях се обвърза преди месец и „Левски“. Платформата, използвана от всички смарт телефони, ще дава допълнителни новини за ЦСКА на феновете.

Марков определи „червените“ като фаворити преди четвъртфинала за купата срещу „Лудогорец“ в четвъртък. „Това е като минифинал – рече легендарният халф. - Ние сме фаворити, защото сме ЦСКА. Ще направим всичко, за да докажем, че се развиваме в положителна насока. Последното доказателство това е казусът с базите.“

ЦСКА загуби на „Българска армия“ от „Лудогорец“ с 0:1, но след това си върна с 2:1 в Разград в първенството.

Марков отказа да посочи официалната позиция на клуба за предстоящия конгрес на БФС. Директорът само подчерта, че много пъти през сезона ЦСКА е бил ощетяваната страна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ