ЦСКА продаде Виана и загуби с 2:4

ЦСКА продаде Диого Виана на унгарския "Дебрецен" и веднага след това загуби с 2:4 от "Рубин" (Казан) във втората си контрола на испанска земя. Официалният сайт на "червените" оповести за трансфера на португалеца, но не обяви никакви подробности. Вероятно цената на виана е около 500 000 евро. По този начин ЦСКА още веднъж доказа, че е трамплин за футболисти и с един полусезон може да прави сериозни трансфери.

Без Виана българският гранд поведе с 2:0 срещу "Рубин". Станислав Манолев откри резултата. А второто попадение на португалеца Руи Педро бе истински шедьовър - удар от въздуха в "сглобката". До края на първото полувреме обаче "Рубин" успя да изравни - вкараха Жонатас и Мохамед Оздоев. Остана впечатление доста слабата игра на ЦСКА в защита при попаденията.

В последните 20 минути "Рубин" изкова победата след голове на Илзат Ахметов и Мийо Цакташ. Така ЦСКА е "наравно" срещу руснаците в Испания, след като победи "Локомотив" (Москва) с 2:1 в неделя.

В същото време клубът поздрави най-голямата легенда на българската борба Валентин Йорданов. Седемкратният европейски и световен, както и олимпийски от Атланта'96, навърши57 години. От името на всички клубове с марката ЦСКА Йорданов получи честитка за празника.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ