ЦСКА се спря с автогол

ЦСКА направи 2:2 с „Етър“ пред 8000 зрители на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. „Червените“ спряха сами серията си от осем поредни шампионатни победи - Рубен Пинто си вкара автогол в 85-ата минута. Преди това „армейците“ на два пъти повеждаха чрез Фернандо Каранга. Бразилецът откри в 30-ата минута, но 120 секунди по-късно Самб Бадара изравни. След час игра Каранга отново се разписа, но 12-ото попадение на нападателя не бе достатъчно за нови три точки в актива на „червените“. Любопитното е, че на „Ивайло“ и четирите гола бяха отбелязани с глава.

Двубоят бе изключително интересен, като последните минути от срещата бяха драматични. Главният рефер Валентин Железов даде 4 минути продължение, но се играха 9, заради многото прекъсвания. В тях „червените“ стигнаха до две положения, но стражът на домакините Христо Иванов успя да спаси.

Не ни се получи играта и резултатът е съвсем логичен – каза треньорът на ЦСКА Стамен Белчев. - Не успяхме да държим повече топката, а и не използвахме фланговете. Така дойдоха и проблемите ни. Отрезвителен мач.“

ЦСКА продължава да е първи в класирането, но "Лудогорец" е с шанс да поведе. Тимът от Разград приема "Берое" в неделя вечер и при успех ще събере точка повече от "червените".

Огромен транспарант с лика на покойния Трифон Иванов издигнаха феновете на „Етър“ преди началото на мача с ЦСКА. Под огромното знаме бе разпънато и друго, на което пишеше: „Легендите никога не умират!“.

Снимка: Sportal.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ