ЦСКА съзря уредени мачове в елита

Гриша Ганчев, собственик на ЦСКА, намекна за уредени мачове в Първа лига. "Наричам ги подизпълнители - обясни бизнесменът пред "Диема". - Това значи, че преди да почнеш сезона, имаш едни 24-30 точки, за които излизаш и разхождаш фланелката. Не визирам никого. Двеста процента съм сигурен, че ЦСКА и "Левски" играят по правилата."

Ганчев повтори, че не е искал да се раздели с Едуард Йорданеску. "Засега Стамен Белчев води ЦСКА - отсече шефът. - Имам му пълно доверие. Ако всичко е наред, ще продължим. Когато в клуба нямаше стотинка, нямаше мераклии за треньори. Сега, когато всичко е наред, апетитите са големи. Ще се съберем по Коледа, за да помислим какво да правим. Би било добре треньорът на ЦСКА да е свързан с историята на клуба. Разбирам феновете, искат победи. Като ръководство не успяхме да се справим със селекцията. Никой треньор не е виновен. Нямаме централен нападател като хората. Малко ми беше мъчно за Христо Янев, но той не издържа на напрежението. Мислеше, че с играчите от миналата година ще се противопоставим успешно в Първа лига. Ние виждахме нещата по друг начин."

Ганчев заяви, че вратарят Владислав Стоянов винаги е добре дошъл в ЦСКА, на който тим стражът симпатизира. Но не знае подробности за договорните отношения на национала с "Лудогорец".

Ганчев гарантира, че ще участва в търга за емблемата. "Искам да върна на ЦСКА всичко, което му принадлежи", категоричен е бизнесменът.

Според него Спас Русев, новият собственик на "Левски", е "много добър бизнесмен и почтен човек".

"Радвам се, че Любко Петрович вече не е в "Левски", завърши Ганчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ