Чаатай Улусой залюби колежка от "Вътрешен човек"

В сериала има сърдечна връзка с Мелек, извън снимачната площадка - с полицайката Сема

Преди 3 години, докато в Турция се снима сериалът "Вътрешен човек", изпълнителят на главна роля Чаатай Улусой, разделил се вече с Серенай Саръкая, се залюби с нова колежка. Това обаче не е Мелек (актрисата Бенсу Сорел ), с която започва сърдечна връзка по сценарий, а с Дуйгу Саръшън , която ще гледаме в ролята на полицайката Сема. След много раздели и събирания, двамата продължават да са заедно, но докога, това гадаят и турските медии.

Между другото, преди започването на снимките на "Вътрешен човек" в южната ни съседка, за ролята на Мелек се е спряга името на Ясемин Ален, но тя постави условие хонорарът й да е 30 хиляди лири на епизод, нещо, което не се понрави на продуцентите и тя бе заменена с Бенсу Сорал, която склони да взима по 15 хиляди лири на серия.

Още със стартирането на "Вътрешен човек" по bTV на 3 юни, поредицата интригува българските зрители не само с драматично криминалния сюжет, но и със силния актьорски състав. Наред с утвърдените млади актьори Чаатай Улусой (Сарп) и Арас Буулут Иинемли (Мерт), в главните роли гледаме и артиста ветеран Четин Текиндор в образа на мафиота Джелял Думан. Запомнящо ще е й присъствието на Ръза Коджаолу, който помним като добрия приятел на Кузей от сериала "Север-Юг". Сега е от "лошите", превъплъщавайки си в образа на дясната ръка на Джелял - Давут.

Сарп Йълмаз става първи по успех във випуска. В академията също учи и брат му Мерт, който преди години бива отвлечен. Тогава той расте сред други несрети деца, карани от сакатия Джошкун да продават носни кърпи на улицата. В тази среда

Мерт се сприятелява в Мелек

По ирония на съдбата впоследствие тъкмо най-големият враг на баща му Джелян ги взема заедно с Мелек да живеят при него и той го насочва да учи във Военната академия и стане полицай, за да има вътрешен човек там.

Завършвайки втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира, той наистина става полицай, а Сарп прави скандал по време на дипломирането и като "дезертьор" влиза в обкръжението на Джелял.

Кой обаче е същинският служител на полицията, ще се разбере в хода на сюжетното развитие на "Вътрешен човек".

Майката на Сарп – Фюсюн живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си отвлечен си син Умут, както е истинското име на Мерт. За да забрави мъката по изгубения си по-малкия си син, осиновява момиче на име Ейлем, която завършва университет и работи като журналистка.

Бащата на Сарп и Умут/Мерт - Метин, е бил принуден да поеме вината за убийството на осем човека и влиза в затвора. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Думан. След като Метин влиза в затвора, отвличат Умут. Връзката между братята прекъсва, но разделени от съдбата, животът отново ги среща, заставяйки ги един срещу друг като врагове.

Заради несправедливото вкарване на баща му в затвора, Сарп решава да стане полицай. Целта му е да

търси справедливост

и да се бори срещу мафията, влизайки под прикритие в мафиотската групировка на Джелял. Навлизането му в гангстерския свят обаче ще доведе до неочаквани разкрития, свързани с неговото минало и изгубения му брат. Израснал в обкръжението на мафиоти, нелегални сделки и измамни схеми, вече порасналият Мерт също е част от групировката. Той влиза под прикритие в полицията по заповед на Джелял, който приема за свой втори баща, за да доносничи. Там среща и Сарп. Ситуацията става още по-заплетена, когато и полицията, и мафията разбират, че сред тях има къртица и нареждат на Сарп и Мерт да открият предателя - всеки в своята организация.

Разтърсващите разкрития и тайните от миналото в един момент застигат и двамата. Така съдбата отново събира разделените братя, застанали от двете страни на закона като врагове.

Ще преодолее ли братската любов различията и ще излекува ли тежките травми от миналото - става ясно в хода на сюжетното развитие на "Вътрешен човек".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали