Чакат следващата крачка на Деса

„Левски“ чака следващата крачка на самоотлъчилия се Хеан Деса. „Сините“ стартираха подготовката на 6 януари, а ден по-късно към тима трябваше да се присъедини и перуанецът. Впоследствие се оказа, че крилото е в родината си и сам се опитва да си уреди трансфер в някой от местните клубове.

Деса със сигурност ще бъде наказан за своеволията си, но „сините“ чакат развитие по случая. Спортният директор Станислав Ангелов заяви, че „Левски“ ще излезе с официална позиция относно Деса, но не уточни кога. Чака се оферта за него или договор от с втори клуб, заради което играчът ще бъде уволнен и със спрени права. При всички положения офанзивният футболист го чака дисциплинарна санкция. Деса иска да играе в Перу, за да може да бъде наблюдаван по-често от треньорското ръководство на националния отбор. Деса дори е влязъл в контакт с два тима - „Алианса Лима“ и „Университарио“.

Футболистът се молел на двата клуба да го привлекат, но без да уточнява, че все още има договор с „Левски“. Впоследствие медиите в Перу разкриха истината и това, че Деса има контракт със „сините“ до 2018 година. Това принуди „Алианса Лима“ да се откаже от преговорите с него, а фенове на „Университарио“ призоваха клуба да не се забърква с крилото.

А докато Деса продължава да си навлича гнева на ръководството, останалите играчи зарадваха шефовете след проверка на кантара. „Сините“ са пазили стриктен режим по време на празниците и от клуба се похвалиха, че сред футболистите няма чревоугодници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ