„Червени“ фенове окупираха черногорски курорти

ПОДГОРИЦА - Фенове на ЦСКА от цяла България окупираха черногорските курорти Будва и Котор преди мача срещу „Титоград“ в Лига Европа. От събота из баровските места по адриатическото крайбрежие е пълно с червени шалчета и фланелки. В социалните мрежи запалянковците на ЦСКА договориха сборен пункт за мача в центъра на Подгорица. Черногорската столица е малък град и забележителностите са повече от скромни. Сбирката на „червените“ се оформи край древна кула, която е на по-малко от километър от градския стадион в Подгорица.

Интересът на местните към евродуела беше минорен. Загубата с 0:4 в София явно не провокира надежди у черногорците. На 15-хилядния стадион снощи се очакваха около 1000 фенове на „Титоград“. А „червените“ трябваше да са около 500.

Последната реконструкция на градския стадион, който е построен веднага след Втората световна война, датира от 2006 година. Освен това арената е на „Будучност“, най-успелия черногорски тим. ЦСКА гостува на нея по нареждане на УЕФА, тъй като стадион „Младост“, домът на „Титоград“ не отговаря на изискванията на евроцентралата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ