Червенокосите получават повече секс

Един на всеки пети се хвали с по-голямо внимание

Червенокосите мъже получават повече секс благодарение на ефекта “Ед Шийрън”. За това съобщава вестник “Дейли стар”, позовавайки се на резултатите от британско проучване.

Хитовият изпълнител и автор на песни Шийрън, заедно с принц Хари са основните “виновници” за популяризирането на представителите на силния пол с огнени коси. Именно поради тази причина дамите са склонни да дадат шанс на мъже с по-малко срещания цвят на косата.

Проучването по поръчка на Casumo показва, че откакто певецът е станал световноизвестен, един на всеки петима негови сънародници с рижава коса се радва на по-голямо внимание от страна на нежния пол и също така получава повече комплименти. Благодарение на т.нар. ефект “Шийрън” много по-малко рижави индивиди от възрастовата група между 25 и 34 години стават жертва на подигравки, породени от цвета на косата.

“Не е изненадващо, че покрай Шийрън и принц Хари червенокосите мъже вече привличат по-голямо внимание, отколкото преди”, обясняват представители на компанията Casumo.

Хари е избран за първенец сред привлекателните мъже с огнени коси, следван от актьорите Юън Макгрегър и Деймиън Люис. Сред известните британските дами с коси с цвят на пламък са актрисите Ема Уотсън и Айла Фишър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл