Червено и златно хит за есен-зима 2017

Сивото е идеалният цвят за тоалета в офиса

Каубойските дрехи се завръщат на мода с присъствието на ботуши със стоманени подметки

С настъпването на есента идва време и за втората част от модните тенденции за 2017 година. Тази година в теченията на парижката мода, основен акцент пада върху наситено, искрящо червено. Цветен принт на разнообразие от цветя са също ключов тренд за дрехите за тази есен. Актуални са ретро кожените палта украсени в пайети, както и спортни горнища и анцузи. Каубойските дрехи се завръщат на мода с присъствието на ботуши със стоманени подметки, кожени жилетки и животински принтове. На хоризонта са и предложения за изчистен дизайн на палта от животински пух, напомнящи за модата от 70-те години.

През есен/зима 2017 дизайнерите представят различни вариации на кожени шлифери: с блясък, с остри рамене, от износена лачена кожа или с разнообразие от цветни нишки. Политическите лозунги са тенденция, която продължава от лятото са основно върху тениски, бейзболни шапки, нашивките по панталони и ризи деним.

Интересно е присъствието на обемните мъхести ръкави, които се намират както прикрепени както към палтата, така и към по-необичайни места като например смокингите.

Разнообразие от нюанси на зелено постепенно се налага на модния подиум. Тъмно лилавото тази година изненадващо също е предпочитан цвят за комбинации при едноцветни дрехи, а екзотичното лимоново къри внася свежест и свежо настроение в гардероба през студените дни. Ключово е присъствието на сивото в есенно-зимния гардероб. Освен че отива на почти всички тонове на кожата, той предава баланс на тоалета ни и оказва идеалният цвят за есенно-зимния офис стил.

 

Нестандартни идеи

Пух и блясък върху обувките

Ботушите над коляно остават актуални и тази година

Освен върху тенденциите за дрехи, блясъкът и сребристите оттенъци се отразява и върху обувките през есен-зима 2017-2018. През настоящия сезон един от също предпочитаните цветове е ярко червеното.

Коприна, сатен, кадифе, катарами, украшения, арт токчета и брошки, навсякъде по обувките за тази година. Щампите и принтовете от странни шарки и цветя оставят следа върху новите колекции.

Присъствието на продължителната тенденция на пухкавите кожи ще с пренесе от джапанките върху затворените обувки. Ботушите над коляно остават актуални и тази година.

Тигровото се оказва отживелица и бива изместено от змийската кожа. За почитателите на по-удобния стил, дизайнерите са се погрижили предлагайки голям избор от кубинки и апрески.

На последните си ревюта модните гиганти представиха и комбинация от отворени обувки с дебели чорапи за любителите на по нестандартните идеи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл