Черен петък в туризма

Отстъпки за ваканции предлагат на 29 и 30 ноември в НДК

80 фирми предлагат почивки

Подготвят изгодни оферти само за новото изложение

Ексклузивни резервации с отстъпки ще могат да закупят всички столичани и гости на София по време на най-новото туристическо изложение, което ще се проведе на 29 и 30 ноември в НДК. Панаирът ще е ориентиран изключително към крайните клиенти, а задължително условие за участващите компании ще е да представят поне една оферта с намаления, която да обявят само за събитието.

„Очакваме, фирмите да представят изгодни предложения за зимни ваканции, ранни записвания за лято 2020 г., за новогодишните и коледни празници, сватбени и младежки пътувания и абитуриентски балове”. Това обясниха организаторите на TravelExpo пред „Труд”. Намаленията могат да достигнат и до 50 на сто, особено за записванията в последния момент, обясниха Радослав Русев, Антон Пенев и Димо Желев. Освен оферти за ваканции от-до, ще се предлагат и допълващи услуги или екстри към пакетите.

Датите на изложението не случайно са съобразени и с набиращия популярност у нас „черен петък”, който през тази година се пада на 29 ноември. Традицията за пазаруване с огромни намаления в последния работен петък на ноември тръгва от САЩ, но през последните години стана популярна и у нас.

Концепцията на изложението е всички участващи фирми да показват продуктите си на еднакви щандове, така че фокусът да е върху ваканциите, които се предлагат, а не върху представянето. Затова и всички работни пространства ще са с еднаква големина от 6 квадратни метра и ще бъдат предварително сглобени, за да не се занимават туристическите компании с несвойствена дейност.

В първото издание на търговския панаир се очаква оферти да представят около 80 туристически компании, а посетителите през двата дни да достигнат минимум 5000 души. За по-лесна достъпност на потенциалните туристи е избрана и локация в сърцето на София - Националния дворец на културата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес