Черен хумор и секси Ема Стоун

Футуристичните видения на Кари Фукунага с премиера по „Нетфликс”

Джона Хил отново е свалил огромно количество килограми

Великолепната Ема Стоун е звездата на футуристичната черна комедия на Кари Фукунага “Maniac” - поредният топ проект на стрийминг гигантите от “Нетфликс”.

52_emmaДействието на “Maniac” се развива в свят, донякъде като нашия, и във време, доста подобно на нашето. То разказва историите на Ани Лендсбърг (Ема Стоун) и Оуен Мигрим (Джона Хил, който отново свалил огромно количество килограми) – двама непознати, по свои собствени причини привлечени към късния стадий на мистериозно фармацевтично изследване. Ани, неудовлетворена и без цел в живота, с фиксация върху развалените отношения с майка й и сестра й; Оуен, петият син на богат индустриалец от Ню Йорк, цял живот борещ се със спорна диагноза за шизофрения. Животът и на двамата не се развива по добър начин и обещанието за ново, радикално фармацевтично лечение – поредица от хапчета, чиито изобретател, д-р Джеймс К. Мантълрей (Джъстин Теру), твърди, че могат да излекуват всичко свързано с ума, от психично заболяване до разбито сърце – ги привлича, заедно с още десетима непознати, в Neberdine Pharmaceutical and Biotech за тридневно лекарствено изследване. Изследване, което, както ги уверяват всички, не води до усложнения или каквито и да било странични ефекти и ще реши всичките им проблеми веднъж завинаги. Нещата не се развиват по план.

Режисьор на”Maniac” е Кари Фукунага (”Sin Nombre”, “Jane Eyre”, “True Detective”, “Beasts of No Nation”), а сценарият е дело Патрик Сомервил (”The Leftovers”), който е и създател на сериала. В ролите са Ема Стоун, Джона Хил, Джъстин Теру, Сали Фийлд, Соноя Мизуно, Джулия Гарнър, Джемима Кърк и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино