Черна гора мечтае за чудо срещу „Левски“

Никола Ракойевич, треньорът на "Сутиеска", заяви, че вярва в чудеса. Специалистът е категоричен, че неговият тим ще се опита да елиминира "Левски", въпреки загубата в първата среща с 1:3 на "Герена".

"Ще се борим до последен дъх за да отстраним българския тим - каза Ракойевич. - Чудесата се случват, нали? Черна гора вярва, че можем да ги победим, въпреки че са големия фаворит. Много искам да играем с "Хайдук" като едно време."

Добрата новина за тима на "Сутиеска" е завръщането в състава на двама от титулярите, пропуснали мача на "Герена". Става въпрос за вратаря и капитан Владан Гилен, както и за нападателя Боян Божович. 32-годишният таран вкара 11 гола в 29 мача за "Сутиеска" през миналия сезон и ще бъде най-голямата заплаха за "Левски". Божович ще си партнира в атака с Божо Маркович, голмайсторът на черногорците от срещата в София.

"Преди двубоя в България, треньорът ни каза, че има два варианта за нас – призна Маркович. - Да се предадем или да се борим за резултат, който да ни остави шанс за реванша. Направихме второто. Убеден съм в победата и тайно се надявам тя да е достатъчна за продължаване в следващия етап на турнира."

Срещата реванш от първия кръг в Лига Европа ще бъде излъчен по Диема Спорт от 21, 30 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ